دیوارهای جدا کننده درای وال Dry wall جزو دیوارهای غیر باربری هستند که فقط جهت جداسازی و عایق کردن از لحاظ صوتی ، حرارتی و رطوبتی در بین فضاهای داخلی ساختمان بکار میرود.
ضخامت دیوارهای جداکننده درای وال Dry wall بین حداقل ۷/۵ cm و حداکثر ضخامت ۲۵ cm می باشد که این ضخامت ها با سازه C100 , C70 , C50 و رانر متناسب استاد ها قابلیت اجرایی دارد.
برای اجرای دیوارهای جدا کننده Dry wall پس از مشخص کردن محل نصب دیوار، سازه رانر که نقش هدایت کننده استادها را دارد با میخ و چاشنی و یا پیچ و رول پلاک درسقف و کف در یک تراز نصب می گردد، سپس سازه عمودی دیوار یا همان استاد در فواصل معین طبق استاندارد درای وال Dry wall ( 60 , 40 , 30 ) سانتی متر از یکدیگر بصورت قائم در سازه رانر بین کف و سقف اجرا می گردد ، لازم به ذکر است وزن کل ساختار در متر مربع بر روی استاد ها قرار دارد.
در این مرحله یک لایه پانل گچی یا سیمانی از یک سمت دیواراجرا می گردد. ( به علت مشخص نمودن محدوده نصب تاسیسات الکتریکی و مکانیکی ) و همزمان با نصب تاسیسات الکتریکی و مکانیکی می توان فضای خالی داخلی دیوار را با استفاده از انواع عایق های صوتی ، حرارتی و رطوبتی پر نمود.
بعد ازاتمام کار تاسیسات و انجام عایق کاری ، پانل گچی یا سیمانی درطرف دوم دیوارنصب و اجرای دیوار به پایان می رسد که در انتها می توان درز بین گچ برگ ها و روی پیچ ها را بااستفاده از نوارتیپ و بتونه گچی درزگیری کرده و سطح دیوار یکپارچه داشته باشید.
جهت دریافت فایل PDF روی آیکون کلیک کنید
برای دور ماندن از نم و رطوبت باران و حرارت خورشید در شمال کشور یک دیوار باران خور و آفتاب خور داریم آیا این نوع دیوار برای این موضوع قابل استفاده است؟ و میتوان بیرون از ساختمان و در مجاورت دیوار مورد نظر ساخت تا عمب عایق را انجام دهد؟